Повикай ключар
Натисни тук

Авариен КЛЮЧАР Спешни ключарски услуги в София

Обади се сега

Авариен КЛЮЧАР Спешни ключарски услуги в София

Отключване на каси
и сейфове

Аварийно отваряне на каси и сейфове

 

Нуждаете се от отваряне на сейф или каса, защото сте загубили ключа или сте забравили правилната комбинация на шифъра? Ние предлагаме набор от цялостни ключарски услуги – 24/7, включително услугата аварийно отключване на каси и сейфове, като гарантираме, че можем да отворим всяка каса или сейф.

Ключар за отключване на каси и сейфове

Чести проблеми, при които нашите специалисти могат да Ви помогнат:

 • Отваряне на сейф с дигитален код, без да знаете комбинацията ;
 • Отваряне на сейф с ключ, при заключен ключ вътре в него;
 • Отваряне на сейф при забравена комбинация на шифъра;
 • Отваряне на сейф при загубени ключове;
 • Отключване на сейфове, при ключ, заседнал в ключалката;
 • Отключване на сейфове, с повреден заключващ механизъм;
 • Отключване на цифрови и електронни сейфове;
 • Отключване на каси;
 • Отключване на огнеопорни каси;
 • Отключване на малки каси;
 • Октлючване на каси за оръжия и др.

Ние сме компания, която се занимава с брави, ключове и всякакви проблеми, свързани с тях, които могат да се появят в ежедневието Ви. Също така, ние можем да Ви помогнем при монтаж на сейф във Вашия дом. Знаем, че това е отговорна и не лека задача. Трябва да се прави правилно, за да може сейфът да функционира както трябва. Нашите служители знаят как да го направят и с удоволствие ще Ви помогнат.

Освен това, ако забравите кода си, с който се отваря сейфа или загубите ключа си, можем да разрешим и този проблем. Можем да променим кода за Вас и да зададем нови или можем да ви направим нов ключ. Ние винаги разполагаме с необходимите инструменти и оборудване, така че, отново ще можете да използвате сейфа си.

Ключар за монтаж на каси и сейфове

Монтаж на каса или сейф

С наличието на правилно монтиран  сейф у дома или в офиса си, вие си гарантирате сигурност на своите ценности. Ако забравите кода, винаги можете да се обадите на нашите надеждни специалисти ключари, които са на Ваше разположение 24/7.

Всеки има ценни вещи у дома, като бижута, важни документи, и разбира се, пари. Искаме да сме сигурни, че когато излезем някъде, ценностите ни са в безопасност и никой няма да ги открадне. Много хора не ги крият никъде, а просто ги прибират в някой шкаф. Добре е обаче да има място, което ще бъде допълнително защитено, не само от ключалката на входната врата. Ето защо наличието на каса или сейф ни предлага голяма доза сигурност, че ценните за нас вещи и документи все още ще са там, когато се върнем у дома!

Изработка на резервно копие от ключ за сейф

Освен това, ако се нуждаете от ново копие на ключа за Вашия сейф, трябва да използвате услугите на професионален ключар.

Ние правим много повече от просто отключване на каси и сейфове. Можем също да помогнем на Вашия бизнес с редица други търговски ключарски услуги, включително аварийно отключване, монтаж и ремонт на ключалки, продажба на високосекретни брави и ключалки и други.

Ако искате да знаете повече за нашите ключарски услуги, свържете се с екипа ни, за да разберете как можем да Ви помогнем или разгледайте нашия уебсайт, за да откриете подходящата услуга за Вашите нужди.

 

” Ключарите на BulSecure са истински професионалисти. Благодаря ви за отзивчивостта”

– Вяра Тенева

Имате проблем с бравата?

Обади се на:

0887-222-101